Grand Theft Auto V pentru PC si Wii U luate in considerare

Grand Theft Auto V pentru PC si Wii U luate in considerare

Momentan Grand Theft Auto V a fost anuntat numai pentru Xbox 360 si PlayStation 3. Intrebat despre posibilitatea acestui joc de a fi lansat si pe alte platforme, Dan Houser de la Rockstar Games a raspuns intr-un mod nu tocmai direct.

Grand Theft Auto V

Acesta a spus ca toate optiunile sunt „luate in considerare”, PC-ul si noua consola Wii U fiind probabil urmatorii candidati pentru GTA V. O versiune pentru PC este probabil de la sine inteleasa, intrucat toate jocurile din seria principala Grand Theft Auto au aparut la distanta de aproximativ jumatate de an pe aceasta platforma. In acelasi timp, Nintendo pare acum sa plece urechea mai serios catre jocurile mai violente, ZombiU fiind un titlu de lansare pentru noul Wii U. Astfel, este posibil ca la insistentele companiei japoneze, cei de la Rockstar sa aduca pentru prima data GTA pe o consola „de casa” Nintendo.

In alta ordine de idei, Dan Houser a declarat ca licenta Grand Theft Auto nu apartine niciunei platforme si intotdeauna jocurile din aceasta serie vor fi lansate pe anumite platforme daca acesata decizie este profitabila pentru compania Take-Two, care detine si studiourile Rockstar.