27 oct. 2015 | 10:00

Ce trebuie să faci dacă ai cumpărat un Nexus 5X cu ecran gălbui?

ACTUALITATE
Ce trebuie să faci dacă ai cumpărat un Nexus 5X cu ecran gălbui?

Spre surprinderea celor care au crezut că noul Nexus 5X este un smartphone perfect, se pare că mai multe unități au ajuns la utilizatori cu defecte de fabricație.

Nimic nu se compară cu experiența pornirii pentru prima dată a unui gadget, mai ales când este vorba de un smartphone în care ai investit o sumă semnificativă de bani. Din păcate, se pare că entuziasmul aferent respectivului moment a fost spulberat de către Google în momentul în care a livrat către un număr semnificativ de utilizatori telefoane Nexus 5X cu probleme de fabricație.

Mai multe persoane au început să se plângă online pe comunitatea Reddit în legătură cu recepționarea unor smartphone-uri Nexus 5X cu ecrane gălbui. Imaginea decolorată și accentele galbene nu sunt neapărat o noutate când vine vorba de telefoane mobile. În urmă cu câțiva ani, primii care și-au cumpărat un iPhone 4 s-au lovit de probleme similare. La momentul respectiv, ca și acum probabil, problema ținea de un adeziv folosit între LCD și sticla de protecție care nu s-a uscat complet. Tocmai din acest motiv, în timp, problemele respective au dispărut fără nici o intervenție la service.

Deși au existat mai multe cazuri în care utilizatori de Nexus 5X au observat că problema ecranului galben s-a remediat cu puțintică răbdare, cei de la Google au fost foarte eficienți în a lua problema în propriile mâini. Ca urmare, dacă sunteți nemulțumiți de dispozitivul primit, este suficient să contactați un reprezentant al serviciului clienți de la Google și, în cel mai scurt timp, veți primi un smartphone nou. Dacă vreți să vă încercați norocul, situația neplăcută se pare că se remediază de la sine în aproximativ o săptămână de utilizare obișnuită.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele