14 iul. 2015 | 12:08

Ce ar trebui să știi despre viitoarele vârfuri de gamă Motorola

ACTUALITATE
Ce ar trebui să știi despre viitoarele vârfuri de gamă Motorola

Putem vorbi deja despre un ritual de vară. În fiecare an, sezonul acesta e domninat de zvonuri despre iPhone, Samsung Galaxy Note și Motorola, telefoane ce urmează să fie lansate. 

De data aceasta, nu vorbim nici despre iPhone 6s sau iPhone 7, nici despre noul Samsung, ci despre flagshipurile Motorola, care sunt aproape la fel de așteptate. Probabil următorul vârf de gamă va fi dispozitivul cunoscut printre fani sub numele de Kinzie, care are funcționalități precum LTE Advanced, MiMo, și suport Turbo pentru încărcare. scriu cei de la Pocket Now.

 

De asemenea, atenția este concentrată și asupra unui posibil Moto G pentru Verizon, cu carcasă detașabilă și cu o dimensiune foarte apropiată de cea a lui DROID Turbo, așadar cu un ecran de 5.2 inci. Cei de la Droid Life au specificat că nu înțeleg exact motivul pentru care Motorola și Verison s-ar alia pentru un telefon Droid mid-range, cu excepția situației în care ar fi prezentat la fel ca Droid Mini. Al treilea dispozitiv ar fi unul creat pentru operatorul mobil Sprint, care pare a fi foarte asemănător modelului Moto G de anul trecut.

Motorola a avut un dispozitive foarte bune în 2013 și 2014, remarcându-se Moto X și Moto G, cel din urmă fiind poate cel mai bun telefon pentru bugete reduse. Rămâne de văzut dacă se va ridica la înălțimea așteptărilor și în 2015.