28 iul. 2015 | 14:16

Cât costă OnePlus 2 în funcție de țara în care îl comanzi

ACTUALITATE
Cât costă OnePlus 2 în funcție de țara în care îl comanzi

Aşteptarea pentru OnePlus 2 a luat sfârşit. Asta înseamnă că nu mai suntem bombardaţi cu zvonuri, speculaţii şi imagini neoficiale, ci deja ştim tot ce trebuie să aşteptăm pe 11 august, când dispozitivul va intra pe piaţă.

Ştim deja că, la fel ca predecesorul, OnePlus 2 va fi distribuit printr-un sistem cu invitaţii. CEO-ul companiei a făcut câteva promisiuni, cea mai notabilă fiind că există de 50 de ori mai multe telefoane în inventarul iniţial, raportat la predecesorul său, iar sistemul este mult mai permisiv.

Preţul a fost un factor foarte important pentru succesul OnePlus One, iar succesorul său este cu foarte puţin mai scump, începând de la 330 de dolari. De asemenea, acesta va veni în două variante principale, una cu 3GB de memorie RAM şi 16GB spaţiu de stocare şi una high-end, cu 64GB memorie internă şi 4GB memorie RAM.

Prin comparație, Apple, Samsung și LG își vând telefoanele cu un preț, de multe ori, dublu față de OnePlus. Totuși, OnePlus susține că vrea să facă bani prin servicii, nu prin hardware, acolo unde doar Apple pare să fi găsit rețeta succesului de a vinde la preț mare un telefon cu dotări sub cele ale pieței. La fel de adevărat este însă și că fiecare iPhone beneficiază de o integrare foarte bună între hardware și software, ceva ce încearcă și OnePlus să facă, dezvoltând propriul sistem de operare.

preturi pentru one plus 2

Tabelul de mai sus, publicat pe forumul oficial OnePlus, îţi arată la ce preţ găseşti telefonul, în funcţie de ţara în care îl comanzi. După cum poate fi observat, diferenţele nu sunt remarcabile. De asemenea, poţi citi mai multe despre OnePlus 2 aici.

Astfel, dacă un OnePlus 2 de 64GB costă sub 1.800 de lei în România (raportat la prețul în euro), în Marea Britanie același telefon costă peste 1.800 de lei. În Polonia, prețul este și mai mare decât în Anglia, iar în Ungaria este mai mare decât în toate de până acum. Prețul din Cehia este între cel din Marea Britanie și din Polonia. Cumva previzibil, cel mai bun preț este pentru SUA, la circa 1.550 de lei. Desigur, nu sunt incluse costuri de livrare și acestea se mai pot schimba. Sunt însă suficient de bune să știi câți bani să pui de o parte.