Apple vine cu super oferte la aplicaţii atrăgătoare înainte de weekend

Apple vine cu super oferte la aplicaţii atrăgătoare înainte de weekend

Cu toate că preţul mediu al aplicaţiilor din AppStore a crescut semnificativ în ultimii ani, ocazional, Apple vine cu super oferte pentru a vă tenta.

În urmă cu câţiva ani, cele mai atrăgătoare aplicaţii din AppStore costau 0,99 dolari. Odată cu lansarea aplicațiilor universale însă, care funcționau în egală măsură pe iPad şi iPhone, multe dintre ele au crescut brusc până la 5 dolari. În prezent, programe utile sau jocuri costă deseori şi 10 dolari. Partea bună este că, dacă aţi sperat că vă veţi îmbogăţi lista de jocuri şi utilitare în următoarea perioadă, noile reduceri Apple v-ar putea fi de mare ajutor.

În cadrul uneia dintre cele mai mari reduceri din ultimii ani, gigantul din Cupertino a decis să vă ofere pentru descărcare 100 de aplicaţii atractive la doar 0,99 dolari. Lista include atât titluri foarte populare, cât şi aplicaţii de productivitate sau editare foto de care veţi auzi pentru prima oară, dar care sunt foarte utilizate în anumite cercuri de internauţi.

Întreaga listă de aplicaţii la reducere o găsiţi imediat cum intraţi în AppStore de pe iDevice-ul vostru personal sau aici. Dacă nu aveţi însă timp să parcurgeţi întreaga listă, voi menţiona câteva titluri care m-au încântat pe mine, specificând și preţul obişnuit, între paranteze:  Pixelmator (Reg. $5), GoodReader (Reg. $5), The Room Two (Reg. $3), Rayman Jungle Run (Reg. $3), BADLAND (Reg. $4),Real Racing (Reg. $5), Angry Birds. În contextul în care majoritatea aplicaţiilor achiziţionabile acum la 0,99 dolari au un rating de 4+ stele din peste 100.000 de review-uri, este evident că Apple a vrut să vă ajute să vă cheltuiţi banii pe programe de calitate.

Citește și: