Vânzările de OnePlus One au depășit așteptările tuturor

Vânzările de OnePlus One au depășit așteptările tuturor

Deşi a fost evident interesul global pentru OnePlus One în ultimul an, nu am ştiut cât de bine s-a vândut până acum.

Amatorii de smartphone-uri exclusiviste s-au putut orienta în ultimul an către OnePlus One. Respectivul dispozitiv high end, din cauza unor probleme cu producţia în masă, pentru foarte mult timp, s-a vândut exclusiv prin intermediul unor invitaţii. Cu toate acestea, utilizatorii nu și-au pierdut interesul, iar numărul total al acestora s-ar putea să vă surprindă.

Pentru prima oară într-un context oficial, co-fondatorul OnePlus Carl Pei a confirmat într-un interviu pentru Wall Street Journal că numărul celor care au reuşit să-şi achiziţioneze primul OnePlus One este egal cu 1,5 milioane. În contextul în care echipa de dezvoltare şi-ar fi justificat salariile cu doar 30.000 de unităţi vândute, este mai mult decât evident că le-a mers bine celor de la OnePlus în ultimele 12 luni. ,,Vinzi 50.000 de telefoane şi este un an destul de bun. Vinzi 100.000 de unităţi şi este excepţional. Am ajuns la final să vindem aproximativ 1,5 milioane.” Pei nu a pierdut mult timp până a început să se laude cu valoarea impresionantă.

OnePlus este o companie relativ recentă realizată de doi foşti angajaţi Oppo, Carl Pei şi Pete Lau. Respectivii au ajuns la noul OnePlus One după ce şi-au dat seama că, din punctul lor de vedere, nu exista pe piaţă un smartphone cu Android suficient de bun.

La ora actuală, OnePlus face eforturi pentru a pregăti lansarea noului OnePlus Two. Conform zvonurilor, noul gadget high-end ar trebui să fie construit în jurul unui SoC Snapdragon 810 de la Qualcomm, 4GB RAM şi un port USB Type-C. Conferinţa de lansare a fost deja confirmată pentru săptămâna viitoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: