Canon te ajută să-ţi încarci wireless aparatul foto

Canon te ajută să-ţi încarci wireless aparatul foto
12:26 15.09.2015

Cei de la Canon au anunţat un gadget care face viaţa mai uşoară atât profesioniştilor cât şi amatorilor de fotografie care vor să-şi încarce wireless aparatele foto.

Deşi ne-am obişnuit ca tot mai mult smartphone-uri noi să poată fi încărcate wireless, prin diverse standarde, camerele foto nu au fost la fel de privilegiate, până la această oră. În cadrul Canon Expo la New York, Canon a anunţat un gadget ca vă va ajuta să vă încărcaţi wireless viitoarele modele ale companiei. Respectivul dispozitiv va purta numele de Connect Station şi este o variantă mult mai performantă a Connect Station CS100, un alt dock anunţat în prima lună a acestui an. Diferenţele de funcţionalitate între cele două sunt însă majore.

În timp ce Connect Station CS100 facilita transferul de imagini şi clipuri video prin WiFi şi NFC de pe camera voastră Canon, nu avea nici o legătură cu încărcarea aparatului foto. Noul Connect Station va încarcă wireless o varietate foarte mare de camere. În plus, imediat după ce v-aţi pus Canon-ul pe baza respectivă, se va realiza un backup automat al tuturor imaginilor şi filmelor de pe el, premergător începerii procesului de încărcare. Având în vedere că hard disk-ul din interior are o capacitate de 1TB, puteţi sta liniştiţi pentru că nu veţi avea prea curând probleme cu spaţiul, chiar şi dacă mergeţi în concediu şi, în loc să vă luaţi cu voi un laptop, vă luaţi un Connect Station.

În plus, acelaşi gadget actualizat vă oferă o ieşire HDMI şi este capabil de redarea fără probleme a conţinutului video 4K. Pentru a interacţiona cu el, puteţi folosi o aplicaţie de smartphone gratuită care vă oferă acces la toţi parametrii de funcţionare ai platformei de încărcare şi backup. Singurele detalii pe care nu le cunoştem încă ţin de disponibilitate şi preţ de achiziţie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI