Premiera Canon pentru video: camera care „vede” în întuneric

Premiera Canon pentru video: camera care „vede” în întuneric

Canon anunță modelul ME20F-SH, o cameră video multifuncțională profesionistă care poate vedea, la propriu, în întuneric. Este o premieră în industrie, deoarece această cameră video atinge o valoare ISO maximă de patru milioane.

Conform Canon, modelul ME20F-SH este ideal pentru utilizarea specializată, cum ar fi în producțiile TV despre animale sălbatice nocturne, în explorări subacvatice de mare adâncime sau ale peșterilor, în astronomie și supraveghere. De asemenea, pentru cineaștii de documentare și de istorie a naturii, posibilitatea de a instala camera video într-un loc semipermanentă, cu operare prin telecomandă, înseamnă surprinderea evenimentelor și proiectelor pe termen lung cu minimum de angajați. Totuși, modelul ME20F-SH va fi disponibil doar pentru anumiți parteneri.

Canon ME20F-SH are un senzor full frame de 35mm CMOS de 2,26 megapixeli și un procesor DIGIC DV4. Circuitele pentru pixeli și citire utilizează tehnologii Canon pentru a obține reducerea zgomotului și sensibilitatea ISO atât de mare. În mod similar cu camerele video din gama Canon Cinema EOS, modelul ME20F-SH include setările Wide DR și Canon Log, care permit un dynamic range mare (800%).

Canon ME20F-SH spate

Acest model folosește montura Canon EF cu Cinema Lock, la fel ca modelul Cinema EOS C500, permițându-le utilizatorilor să profite de gama largă de obiective insterschimbabile a companiei. Înregistreză videoclipurile la calitatea full HD 1080p sau 1080i, oferă posibilitatea de control prin telecomandă al setărilor camerei video și are filtre ND încorporate ND.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: