20 apr. 2015 | 14:27

Când se lansează Windows 10: AMD „scapă“ detaliul important

ACTUALITATE
Când se lansează Windows 10: AMD „scapă“ detaliul important

Dacă voiai să știi când se lansează Windows 10, AMD ne oferă cel mai bun răspuns. Pune bani de o parte pentru noile gadgeturi, căci toamna se anunță aglomerată.

Când se lansează Windows 10, Microsoft trece la un nou nivel. Vom vedea același sistem de operare rulând pe telefoane, tablete și computere clasice. Desigur, interfața pentru fiecare va fi schimbată. Despre existența Windows 10 știm de câteva luni, dar acum prin AMD aflăm și când va fi lansată prima versiune.

Microsoft derulează pentru Windows 10 un program de preview, dând acces unor utilizatori la noile versiuni pe măsură ce sunt gata. Inițial, Windows 10 era programat pentru lansare „în această vară“ în 190 de țări și cu suport pentru 111 limbi. Totuși, compania nu a oferit o dată exactă sau o lună anume, dar AMD se achită de asta.

„Ceea ce mai luăm în calcul, odată cu lansarea Windows 10 la finalul lunii iulie, este sezonul back-to-school și ne așteptăm să avem câteva întârzieri față de anii precedenți“, a afirmat Lisa Su, directorul AMD, în timpul unei conferințe de presă, potrivit The Verge. AMD este al doilea mare producător de procesoare pentru sisteme de calcul clasice, lider fiind Intel.

Odată cu Windows 10 și suportul pentru toate dispozitivele pe care le folosim, Microsoft mai pregătește Project Spartan, browser-ul care înlocuiește Internet Explorer, o nouă interfață pentru Windows pe desktop și un program prin care poți actualiza versiunea piratată la Windows 10, deși nu vei avea parte de toate funcționalitățile. Mai mult, la evenimentul Computex din iunie ne așteptăm să vedem mai multe dispozitive cu Windows 10 preinstalat.

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele