15 ian. 2015 | 17:34

Când ai putea primi Android 5.0 Lollipop pentru Samsung Galaxy S5: A ajuns deja în trei țări

ACTUALITATE
Când ai putea primi Android 5.0 Lollipop pentru Samsung Galaxy S5: A ajuns deja în trei țări

Update-urile la Android 5.0 Lollipop pentru modelele Samsung Galaxy S5 sunt disponibile deja în trei țări din Europa.

Samsung a început spre finalul anului trecut să lanseze actualizările la Android 5.0 Lollipop pentru dispozitivele sale. La început a fost vorba de Polonia, după aceea a urmat Spania, iar acum este rândul Marii Britanii să primească cel mai nou update.

După cum relatează cei de la Android Authority, Samsung a mai lucrat un pic la această actualizare într timp. Astfel, update-ul pe care îl primesc acum cei de din Mare Britanie este mai stabil decât cel primit inițial de polonezi. După cum era de așteptat, Material Design-ul implementat de Google a fost aplicat acum și unor aplicații preinstalate de cei de la Samsung pe dispozitivele lor, cum ar fi cele pentru telefon, mesaje, mail sau S Health.

samsung galaxy s5 11

Pe lângă aplicații, noul update îmbunătățește și senzorul pentru recunoașterea amprentelor, iar lock screen-ul de pe Samsung Galaxy Note 4 este acum și pe Galaxy S5. Android 5.0 Lollipop reprezintă cea mai mare schimbare pe care Google a adus-o sistemului său de operare în ultimii ani de zile.

Elementele cuprinse în interfața de utilizare sunt suprapuse într-un mod estetic și impresionează prin efectele implementate. Android 5.0 Lollipop conferă un sentiment de spațialitate, cu mici goluri lăsate atât între notificări și diversele butoane. Există, de asemenea, un control mai mare asupra notificărilor și e schimbat modul în care acestea intervin în fluxul tău obișnuit de utilizare.