Butterfleye este cea mai inteligentă soluţie de supraveghere

Butterfleye este cea mai inteligentă soluţie de supraveghere

Pentru cei care şi-au transformat supravegherea casei într-o pasiune, în curând va fi lansată Butterfleye, poate cea mai inteligentă cameră.

S-ar putea să nu fie prima oară când auziţi de Butterfleye, deoarece se lucrează de mulţi ani la acest proiect. Cu toate acestea, pentru prima oară puteţi spera să puneţi mâna pe ea în următoarele luni. Nu de alta, dar caută să obţină 100.000 de dolari pe Indiegogo pentru a începe producţia în masă. Dacă sunteţi încântaţi de funcţionalitatea ascunsă în interior, primele 300 de bucăţi vor fi livrate contra sumei de 200 de dolari, în timp ce preţul real sub care va ajunge în magazine va fi de 385 de dolari. Momentan a generat 330.000 de dolari, deci nu trebuie să staţi în dilemă dacă se va produce sau nu în serie.

La bază, Butterfleye este un sistem de securitate simplu, deştept şi complet fără fire. Prin intermediul unui senzor infraroşu, se autosesizează dacă se petrec diverse activităţi în faţa sa şi declanşează procesul de înregistrare. Pentru eficienţă sporită, datorită unui algoritm avansat intitulat Activity Based Recording, Butterfleye nu va iniţia înregistrarea decât atunci când depistează oameni în faţa sa, animale de companie sau anumite sunete. În acest mod, nu veţi mai fi nevoiţi să vizionaţi ore întregi de material în care nu se petrece nimic pentru un minut de acţiune.

Partea smart include un sistem de notificări ce vă sunt servite pe telefon în momentul în care Butterfleye începe să înregistreze. Pentru acest scenariu, include o combinaţie dintre WiFi, Bluetooth şi servicii Cloud pentru ca toate activităţile să se desfăşoare fără întrerupere. În timp, această cameră devine şi mai deşteaptă, învăţându-vă obiceiurile şi obişnuidu-se cu activităţile care se desfăşoară în preajma cadrului pe care îl imortalizează. Astfel, nu va începe să filmeze dacă se desfăşoară ceva la televizor sau dacă crengile copacului din faţa geamului încep să se mişte.

Prin aplicaţia omonimă de iOS şi Android puteţi viziona cu uşurinţă tot ce s-a petrecut în ultimele 24 de oriunde v-aţi afla într-un format cât se poate de prietenos. Filmează Full HD 1080, poate stoca 12 ore de conţinut video fără probleme pe memoria internă şi vine la pachet şi cu spaţiu de stocare în cloud pentru o zi de înregistrări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: