Belkin NetCam – O camera IP de la Belkin, cu vedere pe timp de noapte

, 17 Ian, 18:36

NetCam este o camera IP cu rezolutie HD si cu posibilitatea de vedere si pe timp de noapte, lansate de Belkin imediat dupa CES 2013.

Belkin NetCam HDVorbim mai exact de doua modele ale aceleiasi versiuni de camera IP, NetCam si NetCam HD. Diferenta dintre cele doua se rezuma doar la capitolul performante si la conectivitate, pentru fiecare model exista o varianta cu sau fara vedere pe timp de noapte, de aici si dfierentele de pret. Ca si alte camere IP NetCam suporta notificari pe mail, salvarea fisierelor video direct pe telefonul mobil prin internet, si sunt compatibile atat cu Android cat si cu iOS, incepand cu cele mai vechi versiuni inca disponibile. Camerele dispun si de un microfon pentru inregistrarea audio, iar instalarea acestora se face foarte rapid conectand-o la routerul wireless de acasa.

Pretul pentru cel mai ieftin model fara inregistrare HD este de 99 euro, pentru varianta cu NightVision fiind de respectiv 129 Euro. Pentru modelul HD nu a fost comunicat inca pretul, insa dupa cum bine stim accesoriile si dispozitivele Belkin nu sunt tocmai ieftine, sunt insa de calitate.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail