Bun de dat de pământ: Galaxy S6 Active e foarte aproape de lansare

Bun de dat de pământ: Galaxy S6 Active e foarte aproape de lansare

Amatorii de telefoane andurante cu specificaţii premium nu mai au foarte mult de aşteptat până la lansarea noul .

La scurt timp după lansarea Galaxy S4 am avut parte un Galaxy S4 Active. Nu acelaşi lucru a fost valabil în cazul Galaxy S5.

Pentru că Galaxy S6 nu este foarte rezistent la intemperii, cei de la Samsung au lucrat intens de câteva luni pentru a aduce pe piaţă o variantă andurantă a popularului dispozitiv.

Galaxy S6 Active nu a fost momentan confirmat oficial, dar numărul semnificativ de imagini ajunse pe internet cu respectivul dispozitiv ne fac să credem că nu ar trebui să mai dureze foarte mult până va ajunge pe piaţă.

Randarea de mai sus a fost publicată pe Twitter de @evleaks, un internaut care ne-a adus şi în trecut imagini cu dispozitive ce ulterior au fost lansate în exact acelaşi format. Aceasta nu se diferenţiază foarte mult de ceea ce am văzut în trecut, cu menţiunea că are o claritate sporită.

În ceea ce priveşte , Galaxy S6 Active se pare că va fi construit în jurul unui display QHD cu diagonala de 5,1 inci. Pentru procesare va folosi un SoC Samsung Exynos 7420 acompaniat de 3GB RAM.

Camera principală va fi de 16 megapixeli, iar dacă aveţi o fascinaţie pentru monitorizarea stării voastre de sănătate, va include şi un senzor de amprentă.

Nu cunoaştem momentan detalii care ţin de disponibilitatea sau preţul unui S6 Active, dar este îmbucurătoare perspectiva unui nou dispozitiv premium de la Samsung rezistent la apă, praf şi trânte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: