BlackBerry te ajută să-ți treci datele pe BlackBerry Priv cu Android

BlackBerry te ajută să-ți treci datele pe BlackBerry Priv cu Android

Dacă tot și-au pus toate speranțele în vânzările noului BlackBerry Priv cu Android, canandieni au lansat și o aplicație pentru a vă transfera rapid datele.

S-ar putea să fi trecut mai bine de jumătate de an de când au apărut primele zvonuri legate de primul BlackBerry cu Android. Acum, respectivul smartphone este oficial și în câteva zile sau săptămâni ar trebui să poate fi achiziționat din fiecare colț al mapamondului. La nivel global, interesul pentru BlackBerry Priv este semnificativ, deși utilizatorii de BlackBerry cu experiență, care abia au reușit să adopte BB10 în urmă câțiva ani, au o reticență semnificativă față de schimbările semnificative de interfață.

În teorie, un BlackBerry cu Android este o idee foarte bună, luând în calcula ecosistemul stufos de aplicații pentru platforma Google. Rămâne însă să vedem dacă Priv va incorpora toate ingredientele necesare pentru ca, în egală măsură, să aducă noi utilizatori în curtea canadienilor, dar să și păstreze numărul din ce în ce mai mic de fani ai brandului. Nu de alta, dar de câțiva ani deja, BlackBerry pierde bani constant și are nevoie să se salveze într-un mod spectaculos, altfel va renunța complet la hardware și se va ocupa doar de software.

Apropop de aplicații, cu toate că BlackBerry Priv cu Android nu a ajuns încă la primii utilizatori, o aplicație intitulată BlackBerry Content Transfer poate fi descărcată gratuit din BlackBerry World. Aceasta este destinată utilizatorilor de BB10 care vor să migreze într-un timp foarte scurt către Priv. Practic, facilitează transferul rapid de conturi de e-mail, documente, programări, notițe, calendar, SMS-uri, clipuri video, muzică și multe altele. Având în vedere cât de greu este să schimbați un telefon vechi cu unul nou fără să pierdeți date, gestul celor de la BlackBerry este cu siguranță unul lăudabil. Rămâne să vedem dacă va ajuta și la creșterea vânzărilor de BlackBerry Priv.