22 dec. 2015 | 13:06

Blackberry ar putea lansa un nou telefon Android anul viitor

ACTUALITATE
Blackberry ar putea lansa un nou telefon Android anul viitor

Cei de la Blackberry ar putea lansa un nou telefon Android pe parcursul anului viitor.

Priv, telefonul cu Android lansat de curând de către Blackberry, a primit, în mare parte, review-uri pozitive până în prezent. În aceste condiții, se pare că Blackberry ar vrea să lanseze un nou dispozitiv dotat cu sistemul de operare dezvoltat de Google. Zvonurile au apărut în urma unor declarații făcute de John Chen, CEO-ul companiei, care a sugerat că Blackberry ar putea introduce un dispozitiv mid-range.

Chen nu a menționat nicio posibilă dată de lansare, însă a lăsat să se înțeleagă că totul depinde câte de bine se va vinde Priv în perioada următoare. Conform site-ului GSMArena, Priv va debuta pe 31 de piețe noi în următoarele 3 luni. Din punct de vedere al specificațiilor, Priv beneficiază de componente de top, printre care un ecran curbat de 5.4 inch QHD, un procesor Snapdragon 808 și o baterie de 3.410 mAh.

În ceea ce privește memoria, Blackberry Priv dispune de 3GB de RAM și tot 3GB pentru stocarea datelor. Acesta din urmă este destul de redus, dar poate fi suplimentat cu ajutorul unui card microSD. Conform oficialilor din cadrul companiei, BlackBerry Priv se vrea a fi un dispozitiv glisabil de vârf, cu Android, care să încorporeze cele mai bune părți ale securității și productivității specifice BlackBerry.