BlackBerry a mai lansat un telefon mediocru cu preț de 2.000 de dolari

BlackBerry a mai lansat un telefon mediocru cu preț de 2.000 de dolari

Cei de la BlackBerry nu o duc deloc bine, dar asta nu îi oprește să scoată telefoane pe care, cel mai probabil, nu le mai dorește nimeni. Cel mai recent exemplu este P’9983 Graphite, construit în parteneriat cu Porsche.

BlackBerry și Porsche au lansat numeroase smartphone-uri împreună, iar într-o perioadă, parteneriatul chiar avea logică. Totuși, acum că vânzările BlackBerry sunt aproape nule și compania nu mai este relevantă pe piața smartphone-urilor, o lansare de genul acesta pare un gest disperat din partea unui fost gigant decăzut.

P’9983 Graphite are aceleași specificații tehnice ca și versiunea anterioară, ceea ce este foarte dezamăgitor pentru un smartphone de 1950 de dolari. Singurul lucru care diferă este culoarea.

blackberry p9983 1

Vorbim despre un smartphone cu ecran tactil de 3,1 inch și rezoluție HD. Sub acesta se regăsește o tastatură QWERTY cu butoane pătrățoase și un procesor Snapdragon S4 tactat la 1,3 Ghz. Camera foto principală este de 8MP, iar spațiul de stocare este de 64GB. Există un slot pentru un card microSD, iar bateria poate fi scoasă.

Designul este, într-adevăr, reușit, dar nu am zice că merită cei 1950 de dolari. Ron Louks, unul dintre președinții BlackBerry, spune că telefonul a ”fost construit special pentru cei care luptă zilnic pentru succes”. ”Această unealtă profesională va oferi un grad sporit de productivitate, funcționalități de securitate și de intimitate, precum și unele pentru comunicarea și colaborarea eficientă”, a mai spus el.

Telefonul va putea fi cumpărat în câteva săptămâni, dar cu siguranță nu va reuși să salveze BlackBerry.

 

blackberry p9983 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: