Black Friday 2015 la eMAG: ghidul pentru vânătorii de reduceri

Black Friday 2015 la eMAG: ghidul pentru vânătorii de reduceri

Black Friday 2015 la eMAG a venit cu cel mai util mecanism de cumpărare a produselor dintre toate lanțurile de retail din țara noastă. Cu ajutorul noii sale aplicații, lanțul de magaine eMAG dorește să faciliteze procesul de cumpărare a produselor pe durata acestui sezon de reduceri.

Update vineri 00.42: Newsletter-ul cu toate reducerile eMAG de Black Friday este disponibil aici.

UPDATE: Se știu primele produse care vor fi la reduceri de Black Friday la eMAG.

UPDATE: A face cumpărături eficiente de Black Friday 2015 presupune și câteva lucruri de care să țineți cont. Sfaturi utile despre lucrurile care ar fi de evitat, de la a nu cumpăra gadget-uri de care nu aveți nevoie, la intențiile pe care ar trebui sa le aveți sau să nu le aveți în vedere in ceea ce privește produsul achiziționat și până multe alte „trucuri”, găsiți cu încredere aici.

Oricum, Black Friday 2015 la eMAG vine cu ghid de cumpărături pe înțelesul tuturor bazat pe sistemul de cumpărături online. Ghidul complet îl găsești aici.

Folosindu-se de faptul că majoritatea clienților săi sunt utilizatori regulați de Internet, Black Friday 2015 la eMAG va veni însoțit de o aplicație cu ajutorul căreia cumpărătorii vor putea achiziționa ușor și rapid produsele preferate.

Aici găsiți tot ce trebuie să știți despre Black Friday 2015, în format live text, iar în acest articol, puteți vedea cateva produse bune de evitat.

Tot ce trebuie să faci e să descarci aplcația eMAG pentru smartphone-ul tău Apple sau Android, să-ți faci cont, iar apoi să comanzi ceea ce-ți dorești. Comenzile tale vor fi livrate la adresa dorită între 21 și 29 noiembrie.

Avantajul unei asemenea aplicații este că în acest fel, clienții nu vor mai trebui să-și caute produsele preferate doar prin pagina oficială a lanțului de magazine. Aplicația va merge perfect de fiecare dată, astfel încât să poți cumpăra ce vrei cât mai eficient cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG.

În caz că te vor mai interesa și alte oferte din partea magazinului, aplicația ți le va afișa și pe acestea astfel încât să nu pierzi nici un sezon de reduceri. De asemenea Black Friday 2015 la eMAG va veni cu aceeași gamă variată de produse ce includ electrocasnice, produse de sport și grădinărit, până la mobilă și parfumerie.

Din păcate aplicația nu vine și cu versiunea pentru Windows Phone, făcându-i pe o bună bucată din utilizatorii de telefonie mobilă din România să se simtă excluși.

Așadar, Black Friday 2015 la eMAG vine cu multe noi facilități ce lipseau anii trecuți, ușurând în acest fel sistemul e achiziții online în timpul acestu sezon de reduceri. Cu ajutorul acestei aplicații Black Friday 2015 la eMAG va decurge fără înghesuieli la casa de marcat, busculade în magazine, și nervi încinși.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: