18 nov. 2015 | 18:58

Black Friday 2015: Cinci produse resigilate pe care să le iei înainte de Vinerea Neagră

Black Friday
Black Friday 2015: Cinci produse resigilate pe care să le iei înainte de Vinerea Neagră

Cu ocazia Black Friday 2015 la eMag veți putea găsi un număr impresionant de produse la reduceri uneori convingătoare. Totuși, dacă veți dori să le cumpărați la reduceri masive chiar înainte ca Black Friday 2015 să înceapă, puteți încerca domeniul produselor resigilate.

Produsele resigilate au de obicei proasta reputație ca fiind produse fie stricate din fabricație, fie lovite, zgâriate sau afectate într-un fel sau altul. Acest lucru nu este neapărat adevărat de fiecare dată, de vreme ce multe fie au fost avut doar ambalajul desfăcut, ori au doar niște zgârieturi ușoare.

Evident, e bine să te uiți în primul rând la descrierea pe care eMag o atașează produsului și să îți faci o idee generală la ce să te aștepți. Totuși cea mai precisă aproximație, pe lângă aceea de a veda produsul în sine, este să vezi cât de mult a fost redus prețul produsului. O reducere prea mică nu-ți va capta atenția prea mult, pe când o reducere prea mare ar trebui să fie un semn că produsul se află într-o stare prea proastă.

Având aceste premise în vedere haideți să vedem ce putem găsi în oferta Emag inainte de Black Friday 2015:

Aici găsiți tot ce trebuie să știți despre Black Friday 2015, în format live text, iar în acest articol, puteți vedea cateva produse bune de evitat.

Black Friday 2015 – Laptop Toshiba Satellite L50-B-2CP

Fiind unul dintre cele mai accesibile modele de laptopuri pe piață, modelul Satellite L50 vine cu un procesor Intel Core i3 la 1.7GHz, 4GB RAM, 500GB, și o placă grafică AMD Radeon R5 cu memorie video de 1GB. Laptopul nostru are însă o serie de zgărieturi fine și are ambalajul original deschis. Garanția produsului este, totuși, încă în vigoare. Produsul merită să fie compărat inainte de Black Friday 2015 la eMag datorită unei frumoase reduceri de 20%

Mai multe detalii despre produs puteți verifica aici.

Black Friday 2015

Televizor 4K Smart 3D LED LG 55UF85

Poate că televizoarele 4K încă sunt departe de bugetul vostru, dar atunci când acestea beneficiază de reduceri considerabile doar pentru ca are un ambalaj deschis și câteva zgârieturi ușoare atunci poate că ar merita luat în considerare. Smart TV-ul 4K de la LG este un mic monstru cu o diagonală de 138 cm ce beneficiază de caracteristici precum WebOS, tehnologii 4K upscalrer, 4K 3D+ și are un profil Ultra Slim ceea ce îl va face o prezență elegantă în camera voastră. Beneficiind de o reducere de 33% din prețul original, e posibil ca să vă puteți bucura de un televizor 4K cu bani mult mai puțini decât v-ați aștepta în mod normal înainte de Black Friday 2015.

Mai multe detalii despre televizorul Smart 3D LED de la LG puteți vedea aici.

Black Friday 2015

Black Friday 2015 – Telefon mobil HTC One, Dual SIM, Silver

Telefoanele sunt obiect pe care oricum îl plimbi peste tot în fiecare zi: prin buzunar, pe masa la servici, prin casă pe tot felul de obiecte și nu arareori îl scapi pe jos din pură neatenție. Zgârieturile și telefoanele sunt ca punkiștii și tatuajele, nu îi vei vedea niciodată pe unii fără altele. Iar în caz că treaba e groasă poți oricând achiziționa o husă și ai rezolvat rapid problema. HTC One-ul nostru e un smartphone dual sim, cu o rezoluție a ecranului Full HD și cu un procesor Qualcomm Snapdragon 600 ce prezintă doar câteva zgârieturi fine pe suprafața lucioasă de pe spate. Pentru o reducere de 20% eu cred că merită să-l cumpărați înainte de Black Friday 2015.

Mai multe detalii despre HTC One dual sim puteți vedea aici.

Black Friday 2015

Tableta Lenovo IdeaTab A3300

Nu poți evita tabletele atunci când poți să iei în considerare produsele resigilate. Asemenea smartphone-urilor tabletele pot fi cu ușurință zgâriate așa că nu ar fi ieșit din comun să porți câteva zgârieturi superficiale pe suprafața de plastic. Dacă acestea te-ar jena se găsesc de asemenea huse și pentru tablete, așa că le vei putea acoperi cu ușurință. În schimb primești o tabletă excelentă de la Lenovo cu procesor Quad Core de 1.3GHZ, 1GB RAM, 8GB memorie, conectivitate 3G și Bluetooth totul cu o reducere de 36%.

Puteți cumpăra tableta în cauză înainte de Black Friday 2015 aici.

Black Friday 2015

Aparat foto digital Canon SX530 HS

Unul dintre suprizele secțiunii de produse resigilate sunt aparatele foto care se pot vinde uneori la prețuri incredibil de mici. Canon SX530 este un astfel de exemplu. Fiind singurul model de SX530 în această secțiune, produsul vine ca nou, purtând doar niște urme de amprente, și cu ambalajul original deschis. Aparatul se bucură de o rezoluție de 16 MP, 50x ultrazoom de la un unghi ultra-larg de 24mm și senzor de 1/2.3″. Conectivitatea vine sub forma Wi-Fi și NFC.

Fiind singurul produs de acest fel în secțiunea de resigilate, ar fi de recomandat să-l luați rapid inainte de Black Friday 2015 cât îl mai puteți prinde cu reducerea de 40%! Mai multe detalii puteți vedea aici.

Black Friday 2015

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.