16 nov. 2015 | 16:10

Black Friday 2015 la eMAG: ce știm înainte de ziua marilor reduceri

ACTUALITATE
Black Friday 2015 la eMAG: ce știm înainte de ziua marilor reduceri

Black Friday 2015 la eMAG se organizează pe data de 20 noiembrie. Până aflăm exact ce reduceri pregătește gigantul, trecem în revistă câteva dintre lucrurile care se cunosc până în acest punct.

UPDATE: Reducerile nu se opresc. eMAG dă startul celei de-a doua runde de reduceri.

UPDATE: Laptopul de gaming Asus ROG cu Intel Core-i7 și o placă video dedicată nVidia GeForce GTX 960 se găsește la un preț foarte bun AICI. Pentru informații în legătură cu mai multe produse, puteți consulta oferta completă eMAG de Black Friday 2015.

UPDATE: Reduceri considerabile la eMAG în această perioadă. Le găsiți pe cele mai importante dintre ele AICI.

UPDATE: Aici găsiți informațiile oficiale privind produsele care vor fi reduse de Black Friday 2015 la eMAG.

După cum spuneam mai înainte, Black Friday 2015 la eMAG începe pe data de 20 noiembrie. Startul la reduceri va fi dat dimineața, însă ora nu se știe cu exactitate și nici nu va fi făcută publică.

Poate că sună absurd, dar compania are un motiv întemeiat să nu spună la ce oră vor intra în vigoare tăierile de preț. Decizia a fost luată, la fel ca și în anii anteriori, pentru ca Black Friday 2015 la eMAG să se desfășoare fără probleme. Mai exact, dacă magazinul ar spune că la ora 5.00 încep reducerile, de exemplu, absolut toți cei interesați de reduceri ar fi pe site la acea oră, lucru care ar duce la blocarea serverelor.

Potrivit lui Radu Dumitru (nwradu.ro), Black Friday 2015 la eMAG va însemna reduceri la aproximativ 250.000 de produse din toate categoriile. Pe playtech.ro, ne vom concentra, evident, pe zona de electronice și electrocasnice, dar vor fi oferte și la cărți, haine sau articole sportive, de exemplu. În cazul în care ați avut neplăceri privind comenzile în anii anteriori, trebuie să știți că cei de la eMAG promit că livrările se vor face mai repede și că totul va fi mai bine organizat din acest punct de vedere.

Puteți afla data la care va avea loc Black Friday 2015 din acest articol, iar aici puteți găsi câteva recomandări în legătură cu produsele pe care trebuie să le evitați.

Un lucru important de știut este că pagina de check-out a fost îmbunătățită, iar acum veți putea anula comenzile direct de acolo, la maximum 30 de minute după ce a fost comandat produsul. În cazul în care găsiți o ofertă mai bună sau vă răzgândiți, această funcționalitate este foarte utilă, nemaifiind nevoie să petreceți timp la telefon. Și motorul de căutare din interiorul site-ului a fost îmbunătățit, în sensul în care ”pricepe” ce te interesează, chiar dacă ai mâncat o literă sau dacă ai scris greșit numele unui produs.

 

Este posibil ca Black Friday 2015 la eMAG să îi avantajeze pe cei care vor folosi aplicația de mobil de a retailerului. Având în vedere că, de Revoluția Prețurilor, compania a dat startul reducerilor mai devreme pe aplicație decât pe site, este posibil ca același lucru să se întâmple și în Vinerea Neagră. În cazul în care ați mai făcut cumpărături prin aplicație și ați memorat un card în ea, veți putea folosi opțiunea de 1-click-shop, adică veți putea comanda un produs printr-un simplu swipe. Dacă nu ați mai făcut cumpărături prin aplicația eMAG, nu veți avea cardul memorat și vă va lua ceva timp până să configurați opțiunea. Ați putea, totuși, să faceți o comandă pentru orice produs, să introduceți datele cardului și apoi să anulați comanda respectivă, tot din aplicație.

Sfaturi pentru Black Friday 2015 la eMAG

Anul trecut, cei de la eMAG au avut chiar și un ghid special pentru Black Friday. Este foarte posibil să vedem o listă cu sfaturi și în acest an, dar ghidul de anul trecut rămâne valabil.

Este indicat, în cazul în care nu aveți un cont făcut pe site, să vă faceți unul de pe acum. După ce veți trece toate datele necesare, veți putea face cumpărături cu doar două click-uri. Nu uitați, totuși, să bifați opțiunea ”păstrează-mă logat”, pentru a nu fi nevoiți să reîntroduceți datele când se dă startul reducerilor de Black Friday 2015.

Noi vă recomandăm chiar să adăugați produsele în coș de pe acum. În plus, aplicația permite crearea de o listă cu ”favorite”. Dacă există reduceri de preț pentru oricare dintre produsele salvate în acea listă, veți fi notificați automat, lucru care va fi util de Black Friday 2015 la eMAG.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.