Bătrânii privesc cu uimire şi dezgust la fatalităţile din Mortal Kombat X [VIDEO]

Chiar dacă şi noi reacţionăm câteodată advers la fatalităţile din Mortal Kombat X, este mult mai surprinzătoare.

A trecut aproximativ o lună de când am văzut un colaj video la calitate HD cu toate fatalităţile din Mortal Kombat X, cel mai nou episod din populara serie. Cu toate acestea, există în continuare câteva imagini pe care nu mi le pot scoate din minte. Motivul este cât se poate de simplu. Nivelul de agresivitate surprins într-un mod ostentativ de sângeros în MK X, are talentul de a te surprinde. Dacă tinerii care se joacă în mod regulat sunt şocaţi de aceste manifestări vizuale, vă daţi seama că o persoană vârstnică are reacţii şi mai ciudate.

Fiind convinşi că ar putea reprezenta, printre altele, o sursă de amuzament, cei de la au imortalizat clipul de mai jos. Scenariul a fost cât se poate de simplu. Un grup de vârstnici care nu au mai interacţionat niciodată cu jocuri video sunt expuşi la fatalităţile din Mortal Kombat X. Având în vedere gradul de violenţă şi calitatea animaţiilor, răspunsurile au fost împărţite. Per ansamblu, majoritatea reacţiilor au fost de dezgust vizavi de ceea ce se petrece pe ecran, chiar dacă modul în care a fost manifestat acel dezgust e amuzant.

Unii au râs, deşi li s-a părut un pic macabru jocul. O singură persoană a afirmat că astfel de conţinut digital ar trebui interzis prin lege. În definitiv, astfel de opinii nu trebuie să vă influenţeze şi nici nu cred că ar putea vreodată să o facă. Întruchipează însă modul de gândire al unei întregi generaţii, iar acest detaliu nu e neglijabil.

Alexandru Puiu
06:30 01.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video