Cum reacţionează copiii la o maşină de scris? [VIDEO]

Deşi astfel de clipuri sunt foarte eficiente în a te face să te simţi bătrân, este incredibil de amuzantă reacţia unor copii la o maşină de scris.

typewriter

Cu toate că foarte mulţi dintre noi au acum un notebook sau o tabletă, maşinile de scris clasice continuă să fie în activitate. Scriitori foarte populari preferă zgomotul şi efectul pe care îl are o astfel de unealtă asupra procesului creativ. Din păcate, foarte mulţi copii nu vor vedea aceste instrumente decât la muzeu sau în filme

Ca o constatare a faptului că tehnologia actuală a schimbat radical percepţia copiilor asupra unor obiecte obişnuite, cei de la The Fine Bros au creat clipul de mai jos. Echipa creativă din spate este aceeaşi care în trecut a imortalizat reacţiile unor şi a unor .

În final, este interesant să observi modul în care copii fac asocieri între aparate cu care interacţionează zilnic şi instrumente pe care nu le-au mai văzut niciodată. La un anumit nivel, un adult ar vedea poate mult mai puţine similarităţi între o maşină de scris şi un MacBook sau iPad. În acelaşi timp, intuiţia copiilor are de multe ori un deznodământ amuzant. Vizionare plăcută.

Alexandru Puiu
17:00 05.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video