Batman se transformă într-o serie de jocuri Telltale

După ce au câștigat un număr foarte mare de fani, cei de la Telltale Games se pare că se orientează către transformarea poveștii lui Batman în joc episodic.

Unul dintre cei mai profitabili dezvoltatori din ultimii ani este Telltale Games. O compania despre care probabil că nu ați auzit nimic în urmă cu 4-5 ani, a înregistrat deja o serie de succesuri răsunătoare prin intermediul unor parteneriate cu diverse companii și studiouri de film. Pornind de la această rețetă, este aproape imposibil să nu vă fi jucat măcar un episod din The Walking Dead, Game of Thrones, The Wolf Amond Us sau Minecraft Story Mode. Nu de alta, dar acestea sunt niște jocuri foarte reușite, disponibile pe aproape orice platformă și au o cu o grafică decentă.

La scurt timp după încheierea serialului Game of Thrones, Telltale Games s-a descis să-și orienteze eforturile de dezvoltare către povestea lui Batman. Cu alte cuvinte, The Dark Knight va beneficia de același tratament episodic pe care Telltale la perfecționat în ultimii ani. Din păcate, la ora actuală, respectivele eforturi s-au reflectat doar într-un teaser trailer pentru anunțarea jocului. În rest, pe lângă faptul că va fi un joc episodic, nu prea se știu multe. Cum s-a întâmplat și în cazul lansărilor anterioare, noul Batman se va lansa în primul rând pe console și PC-uri sau Mac-uri, iar ulterior pe mobile.

Kevin Brunner, CEO-ul Telltale Games a afirmat într-un interviu recent că această iterație a poveștii lui Batman va oferi jucătorilor ocazia să exploreze mult mai adânc viața complexă și mintea lui Bruce Wayne. Dualitatea piersonalității sale va fi mult mai clară, la fel și lupta cu responsabilitatea de a salva orașul plin de corupție și răufăcători.

Din păcate, dacă teaserul de mai sus v-a trezit interesul, va trebui să mai așteptați până în 2016 pentru a vă forma o opinie despre modul în care cei de la Telltale Game văd povestea lui Batman. În altă ordine de idei, după DC Comics, sunt șanse foarte mari ca în 2017, același dezvoltator să facă un joc episod pornind de la unul sau mai mulți eroi Marvel.

Alexandru Puiu
11:00 07.12.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video