Noul trailer Batman v Superman ne arată cine este personajul negativ

Noul trailer Batman v Superman ne arată cine este personajul negativ

Noul trailer pentru Batman v Superman scoate la iveală câteva detalii extrem de importante.

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2016 are parte de un nou trailer. Din păcate, așa cum ne-au obișnuit producătorii în ultimii ani, acesta scoate la iveală prea multe detalii în legătură cu povestea filmului. Dacă până acum credeam că tot filmul se va concentra pe lupta dintre cei doi super-eroi, nou trailer ne arată că adevăratul dușman va fi, de fapt, nimeni altul decât Doomsday.

În cazul în care nu sunteți la curent cu inamicii lui Superman, Doomsday este cel care a reușit să-l omoare pe erou, într-una dintre cele mai populare benzi desenate din toate timpurile. Acesta a apărut și în serialul Smallville, din urmă cu câțiva ani. Site-ul Tech Insider sugerează că Doomsday ar putea fi Generalul Zod readus la viață de Lex Luthor. Asta în condițiile în care Doomsday, în mod tradițional, era o bestie de pe planeta Krypton, ajunsă pe Pământ.

Astfel, se pare că la un moment dat în film, Superman află cine este Batman, iar lupta dintre cei doi se sfârșește brusc atunci când Doomsday își face apariția. După cum puteți vedea în trailer, Batman este salvat într-un punct de Wonder Woman, jucată de Gal Gadot, iar cei trei își vor uni forțele pentru a distruge monstrul creat de Lex.

Etichete: