23 feb. 2015 | 16:41

Beolit 15 de la Bang & Olufsen este o boxă Bluetooth pentru pretenţioşi

ACTUALITATE
Beolit 15 de la Bang & Olufsen este o boxă Bluetooth pentru pretenţioşi

Dacă aveţi nevoie de o sursă puternică de muzică în deplasări cu un design premium, Beolit 15 de la s-ar putea să vă atragă.

Fără a lansa două zeci de soluţii audio noi în fiecare an, cei de la Bang & Olufsen, aproape de fiecare dată, reuşesc să impresioneze audienţa printr-o combinaţie de design premium şi calitatea audio peste medie. În această categorie intră şi recent anunţatul Beolit 15, deloc ieftină.

Beolit 15 este urmaşul primei boxe Bluetooth a danezilor. Cu numele de Beolit 12, acea creaţie a fost lansată în 2012 şi în continuare atrage atenţia doritorilor. Deşi există mai multe similarităţi de design între Beolit 12 şi Beolit 15, modelul lansat astăzi vine cu nişte upgrade-uri esenţiale. În primul rând, cu dimensiuni exterioare aproape identice, nou boxă este semnificativ mai uşoară. Autonomia a crescut până la 24 de ore de audiţie departe de priză. Pe partea de comunicaţii, dacă primul model era limitat doar la compatibilitatea cu iDevice-uri datorită protocolului AirPlay, Beolit 15 introduce suportul pentru Bluetooth. Încărcarea se poate face prin-un port USB, iar dacă mai aveţi gadgeturi mai vechi prin preajmă le puteţi conecta la boxa ilustrată în imaginile alăturate folosind un cablu stereo cu conector de 3,5 milimetri. În ceea ce priveşte tehnologiile avansate, Bang & Olufsen promite că, prin intermediul tehnologiei True360, sunetul emis de această creaţie ar trebui să vă învăluie din toate direcţiile, într-un mod convingător.

Beolit 15 de la Bang & Olufsen este disponibilă în trei culori – Polar Blue, Natural Champagne şi Shade Rosa la un preţ de 600 de dolari, cu 200 de dolari mai puţin decât modelul anunţat în urmă cu trei ani.

beolit15_2-640x307

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele