10 iun. 2015 | 06:14

Cea mai bună boxă Bluetooth din lume a devenit şi mai bună – Bose SoundLink Mini 2

ACTUALITATE
Cea mai bună boxă Bluetooth din lume a devenit şi mai bună -  Bose SoundLink Mini 2

Amatorii de sunet de calitate în deplasarea se vor bucura să afle că cei de la au lansat o nouă versiune a popularei Bose SoundLink Mini.

Bose este o companie sinonimă cu sunet de calitate pentru foarte mulţi dintre noi. Deşi americanii au devenit populari prin sisteme home theater foarte scumpe, de câţiva ani au portat aceeaşi tehnologie avansată în pachete mai compacte, potrivite pentru deplasări. Un astfel de gadget de dimensiuni sumare a fost şi Bose SoundLink Mini, o boxă portabilă cu conectivitate Bluetooth considerată la scurt timp după lansare .

Bose SoundLink Mini 2 este urmaşul acelei boxe şi reprezintă un upgrade important. Similar din punctul de vedere al designului exterior, noul model continuă să fie foarte portabil la doar 650 de grame. În schimb, autonomia a crescut de la aproximativ 6 ore până la 10 ore. A fost rezolvată şi cea mai mare frustrare a mea pe marginea acestui dispozitiv ce ţinea de încărcare. În locul unui port proprietar ce vă obliga să încărcaţi SoundLink Mini la priză, acum a fost amplasat un microUSB. Astfel, va ţine doar de voi dacă vă încărcaţi boxa la laptop, o baterie externă USB sau priză. În acelaşi pachet a fost adăugată şi funcţia de teleconferinţă, prin intermediul unui microfon de precizie mare ascuns undeva pe carcasă.

,,Originalul SoundLink Mini a făcut ceva remarcabil. Nu era nimic ca el şi continuă să uimească oamenii prin sunetul său. Inginerii noştri au menţinut toată acea performanţă şi au adăugat noi moduri pentru a o folosi.” Managerul de produs Jack Yu a fost foarte explici în a-şi manifesta entuziasmul pentru noul Bose SoundLink Mini  2. Precum vechiul model, noua generaţie de SoundLink Mini va costa 200 de dolari începând cu 17 iunie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele