ASUS ROG susține un spectacol de overclocking extrem la Computex

ASUS ROG susține un spectacol de overclocking extrem la Computex

Pentru ediția din acest an a Computex, ASUS a pregătit o sesiune de overclocking care să te facă să te îndrăgostești de puterea computerelor, dar mai ales de ce poți face cu azot lichid. 

ROG OC Showdown în colaborare cu HWBOT îi invită pe cei mai importanți overclockeri din lume să-și demonstreze abilitățile în materie de overclocking pentru a câștiga deopotrivă premii în bani și produse de gaming. Ultima oprire a turneului HWBOT World Tour 2015 îi va aduce la Computex pe cei mai buni overclockeri din lume să concureze pentru recunoaștere, bani și echipamente de gaming ROG. Overclockerii se pot înregistra pentru obținerea unui banc de lucru, iar competiția de trei zile va fi transmisă online, oferindu-se premii atractive, cum ar fi produse de gaming sau bani.

ASUS Republic of Gamers (ROG) este partener principal al celui mai mare eveniment dedicat overclockingului extrem, desfășurat în perioada Computex 2015, unul dintre cele mai importante târguri IT din lume. Organizat de HWBOT, în colaborare cu ASUS ROG, Hyper, Seasonic, Intel, DimasTech și OverClocking-TV. Evenimentul se va desfășura în perioada 6 – 8 iunie 2015 la MakerBar, lângă piața de calculatoare GuangHua din Taipei.

Acesta este cel de-al treilea și ultimul eveniment din cadrul HWBOT World Tour 2015, fiind totodată prezentarea finală pentru HWBOT World Series, o căutare continuă a celor mai talentați overclockeri din lume. Vizitatorii zonelor ROG OC Showdown și HWBOT World Series vor putea să-i întâlnească pe cei mai cunoscuți overclockeri din lume și să-i urmărească pe parcursul concursului. Participanții se pot înregistra la această adresă.

La sfârșitul evenimentului, câștigătorii care vor doborî recorduri mondiale vor fi recompensați fiecare cu titlul „WR” și 750 de dolari, în timp ce primul loc la nivel global și primul loc la secțiunea hardware vor primi 250 de dolari. Fondul total de premii este de 5.250 dolari.

Cei care nu vor putea ajunge la Computex vor putea să urmărească transmisiile live pe parcursul celor trei zile la această adresă. Telespectatorii transmisiilor live vor avea șansa să câștige premii atractive și produse ROG, incluzând tricouri și șepci ROG OC Showdown, conectori ROG Enthusiast SLI Bridge, căști ROG și ASUS Strix și mousepad-uri Strix. Concursul online s-a lansat pe 29 mai 2015 și se va încheia în data de 14 iunie 2015. Înscrierile se pot face aici.

 

Citește și: