Assassin’s Creed Unity, la primul DLC: Dead Kings este disponibil oficial [VIDEO]

Cei de la Ubisoft şi au lansat oficial primul DLC major pentru Assassin’s Creed Unity cu numele de Dead Kings.

Fanii seriei tocmai au primit o veste bună. După ce s-au enervat din cauza lansării cu probleme majore a Assassin’s Creed Unity, acum a sosit vremea recompensei.

Deşi cea mai mare parte a problemelor de stabilitate din respectivul joc au fost remediate în doar câteva săptămâni după lansarea oficială, cei de la Ubisoft au promis că se vor revanşa. Astfel, toţi cei care au cumpărat Unity pentru PC, Xbox One sau PS4, de astăzi se pot juca complet cele câteva misiuni noi incluse în Dead Kings. După cum au promis în urmă cu câteva luni, primul DLC pentru popularul joc de aventură este oferit gratuit, deşi iniţial această lansare era planificată să fie contra cost.

Assassin’s Creed Unity – Dead Kings este numele complet al acestui conţinut descărcabil şi ar trebui să fie deja disponibil pentru download pentru toţi jucătorii, indiferent de platforma pe care o folosesc. Ca urmare, dacă aţi terminat deja toate misiunile din joc, acesta este un motiv suficient de important pentru a mai da o şansă titlului. Trailerul de mai jos, lansat astăzi, este menit să vă prezinte, într-o oarecare măsură, conţinutul prezent în noul DLC.

Alexandru Puiu
17:00 14.01.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video