Assassin’s Creed Unity e gata pentru un nou update important

Assassin’s Creed Unity e gata pentru un nou update important

Dacă zvonurile se confirmă, Ubisoft ar trebui să se lanseze cel mai nou patch pentru . Este vorba de al patrulea astfel de update.

Assassin's Creed multiplayer

Indiferent dacă sunteţi sau nu fani ai seriei de jocuri Assassin’s Creed, este inevitabil să nu fi auzit de scandalul din jurul problemelor majore de performanţă al celei mai noi iteraţii la scurt timp după lansare. Cei care s-au grăbit să pună mâna pe Assassin’s Creed Unity au fost uimiţi de bug-urile mai mult sau mai puţin grave din joc şi de cerinţele de sistem care s-au dovedit a fi mult mai mari pentru posesorii de PC-uri decât cele comunicate de dezvoltator.

Deşi astfel de jocuri evident neterminate nu ar trebui să se lanseze, partea bună, dacă o putem numi aşa, a fost că cei de la nu au aşteptat foarte mult până la lansarea unei serii de actualizări menite să remedieze o mare parte dintre problemele depistate de utilizatori. Conform unei postări pe blogul oficial al jocului, cel mai nou update pentru Assassin’s Creed Unity ar trebui să se lanseze astăzi pe 15 decembrie.

Printre altele, pe lângă o serie de bug-uri, acest update ar trebui să remedieze majoritatea contextelor în care se înregistrau scăderi radicale ale numărului de cadre randate pe secundă. Amatorii componentei multiplayer a jocului, se vor bucura să afle că s-au remediat şi aspectele ce ţineau de conectivitatea online şi de multiplayer în diverse misiuni. Utilizatorii de plăci video cu chipset-uri AMD sunt rugaţi să-şi actualizeze driverele înainte sau după aplicarea noului patch.

Citește și: