Arnold Schwarzenegger te ghidează în trafic prin aplicația Waze

Arnold Schwarzenegger te ghidează în trafic prin aplicația Waze

Cei de la Waze vor colabora cu Arnold Schwarzenegger, superstarul urmând a-și ”dona” vocea pentru înregistrarea comenzilor vocale.

În ciuda faptului că a fost achiziționată în urmă cu ceva vreme de către Google, Waze a continuat să se îmbunătățească pe parcurs și să funcționeze independent. Luna trecută, un update al aplicației le-a dat posibilitatea utilizatorilor de a primi informații în legătură cu traficul, pentru a putea lua o decizie mai bună atunci când își planifică un traseu anume.

Acum, se pare că aplicația va colabora chiar cu Arnold Schwarzenegger, care va deveni vocea aplicației. Astfel, comenzile lui Schwarzenegger îi vor ghida pe utilizatori prin orice condiții, aceștia având și ocazia de a asculta câteva dintre cele mai populare replici ale acestui din filme. Conform celor de la PhoneArena, colaborarea cu Arnold Schwarzenegger nu a fost anunțată încă în mod oficial.

Singurul motiv pentru care se spune că este vorba despre cunoscutul actor este o poza publicată pe Twitter de către cei de la Waze în care apare mâna unei persoane, care ține un iPhone. Pe mâna respectivă se poate observa foarte clar inelul purtat de actorul din Terminator: Genisys, o funcție care a fost în trecut ocupată chiar de către Arnold. Mai multe informații din partea Waze ar urma să fie furnizate în cursul zilei de astăzi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: