Noul Waze îţi spune cu precizie cât timp pierzi blocat în trafic

Noul Waze îţi spune cu precizie cât timp pierzi blocat în trafic
11:10 05.04.2015

Este considerată una dintre cele mai eficiente soluţii software de navigaţie și, de curând,  a devenit mai bună.

de cei de la Google, Waze continuă să se dezvolte ca o aplicaţie de sine stătătoare. Are o interfaţă atrăgătoare, include multe elemente de socializare şi este foarte eficientă în a vă oferi cel mai eficient traseu până la o destinaţie predefinită. Cu toate acestea, la orice aplicaţie, actualizările sunt inevitabile, iar noul update pentru versiunea de iOS şi Android a Waze este foarte important.

În teorie, orice soluţie de navigaţie vă oferă un timp estimativ până la destinaţie, având în vedere viteza voastră de deplasare. Noul Waze face exact acelaşi lucru, dar într-un mod mult mai eficient, deoarece ia în calcul şi eventualele blocaje în trafic din anumite zone. Astfel, dacă ţineţi neapărat să mergeţi pe anumite artere mai aglomerate, în loc să optaţi pentru rutele ocolitoare oferite de aplicaţie, Waze face măcar o treabă foarte bună în a vă afişa numărul de minute sau ore până la adresa dorită. În mod evident, nu promite nimeni că respectiva valoare numerică este adevărată în procent de 100%, dar dacă există alţi utilizatori de Waze în zonele cu trafic, aveţi mari şanse să puteţi lua o decizie informată vizavi de traseu.

De acum înainte, dacă vă schimbaţi telefonul, vă puteţi importa numele de utilizator şi puncte obţinute pe vechiul terminal doar introducându-vă vechiul număr de telefon. Printre altele, noul Waze promite să fie mai sprinten cu aproximativ 85% şi să ofere utilizatorilor o flexibilitate sporită când vine vorba de traseul ideal pentru destinaţia lor.

Dacă folosiţi un dispozitiv Apple, noua versiune de Waze poate fi descărcată din App Store, în timp ce posesorii de Android se pot orienta către Google Play Store.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI