Arma laser inspirată de filmele Star Wars pe care o poți construi în propria casă [VIDEO]

, 09 Iun, 13:42

Un utilizator de YouTube a postat un material video în care testează o armă cu laser construită în propria casă.

În fiecare lună avem ocazia de a vedea pe YouTube câte un utilizator care construiește ceva ce în mod normal ar trebui să fie inaccesibil unei persoane. De data aceasta, este vorba despre nimic altceva decât o armă laser. Nu este prima oară când avem ocazia de a vedea așa ceva pus în acțiune, dar puterea pe care arma o deține este una impresionantă.

Aceasta este capabilă de a proiecta fascicule diferite care sunt focalizate într-un singur punct cu ajutorul unei lentile plasate în partea anterioară.

Conform celor de la Gizmodo, întregul sistem se bazează pe o baterie uriașă montată în spatele armei care alimentează 8 surse de câte 5W. Acestea sunt montate în paralel, iar odată ce fasciculele lor sunt concentrate, adevărata putere a armei iese la suprafață. În timpul testelor, utilizatorul a folosit, printre altele, baloane, lemne și praf de pușcă. Puteți vizualiza mai sus un material video complet cu arma respectivă.

 

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail