Acestea sunt cele mai populare reclame din ultimii 10 ani pe YouTube [VIDEO]

Suntem în deceniul YouTube și Google face tot felul de topuri pentru cei 10 ani împliniți pe Internet de această platformă. Acum, suntem la topul reclamelor preferate de utilizatori, iar sportul este și aici câștigător.

Despre români ai aflat deja că pe YouTube au preferat muzica și parțial manelele, iar despre utilizatorii globali știi că au preferat „Gangnam Style” de la Psy. YouTube e o platformă dedicată conținutului video pe care creatorii au lansat-o în urmă cu 10 ani, pe când s-au lovit de problema că nu pot găsi online, ușor, videoclipuri pe care le căutau.

Între timp, YouTube a ajuns în proprietatea Google pentru 1,6 miliarde de dolari, este pe dispozitive mobile și compania încearcă să o monetizeze prin reclame. Pe cât de mult îți displac reclamele, pe atât de preferate de utilizatori au fost acestea de mai jos. P Unele sunt clasice, cum ar fi cea cu Jean Claude van Damme făcând șpagatul între două camioane, iar altele sunt motivaționale, cum e cea cu „adevărata frumusețe” de la Dove.

Dove Real Beauty | You’re more beautiful than you think

Volvo Trucks – The Epic Split feat. Van Damme

Always #LikeAGirl

The Force: Volkswagen Commercial

Kobe vs. Messi: The Selfie Shootout

În decembrie 2013, Turkish Airlines lansa pe YouTube reclama aceasta cu Kobe Bryant și Lionel Messi. Primul este un baschetbalist foarte popular în SUA și destul de cunoscut în alte părți ale lumii, iar al doilea este ceea ce va deveni una dintre legendele fotbalului. Reclama aceasta a fost lansată drept o continuare a spotului Legends on Board, tot cu cei doi, dar lansată în 2012.

Are, în prezent, peste 140 de milioane de vizualizări. În primele trei zile a ajuns la 25 de milioane de vizualizări, devenind un viral încă de la început.

 

Răzvan Băltărețu
15:10 04.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video