Apple Watch va funcţiona doar ca ceas, când economisiți bateria

Apple Watch va funcţiona doar ca ceas, când economisiți bateria

Cu doar câteva zile rămase până la un , încep să circule online noi zvonuri referitoare la abilităţile şi performanţa iminentului Apple Watch.

Foarte mulţi îşi pun speranţa în primul smartwatch al gigantului din Cupertino, mai ales cei care sunt ancoraţi adânc în ecosistemul Apple şi nu se pot desprinde de iDevice-uri. Din păcate, deşi va arăta foarte bine, există şanse foarte mari ca respectivul aparat să aibă câteva limitări majore, printre care şi autonomia.

În trecut, Tim Cook a afirmat că bateria ar trebui încărcată cam în fiecare zi, dacă nu la două zile, în cazul în care vreţi să profitaţi de toate funcţiile sale. Dacă se confirmă însă un nou zvon publicat zilele trecute de cei de la New York Times, s-ar putea ca în anumite codiţii să rezistaţi mult mai mult timp departe de priză cu micuţul vostru gadget purtabil. Aparent, smartwatch-ul de mai sus va incorpora un mod de funcţionare intitulat Power Reserve prin intermediul căruia va funcţiona exclusiv ca ceas, fără alte artificii sau funcţii smart.

Această informaţie provine de la angajaţi Apple implicaţi în proiect. Tot ei au afirmat că modul Power Reserve se va activa automat atunci când nu mai aveţi foarte multă baterie la ceas. În retrospectivă, această idee nu este complet nouă. În orice caz, vă va ajuta să nu mergeţi pe stradă cu un ceas la mână stins incapabil să afişeze ora exactă, iar acest aspect este cel mai important. De asemenea, merită avut în vedere faptul că gigantul american nu prea a insistat în trecut pe astfel de moduri de funcţionare cu un consum redus de energie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: