Apple Watch va avea o baterie înlocuibilă cu o autonomie redusă

Apple Watch va avea o baterie înlocuibilă cu o autonomie redusă

Deși nu ne-am fi așteptat la acest lucru, cei de la Apple au declarat că bateria Apple Watch, noul lor ceas inteligent, poate fi înlocuită.

Noua informație în legătură cu smartwatch-ul lansat de Apple în data de 9 martie a fost obținută de cei de la TechCrunch. După cum scriu aceștia într-un articol recent, un oficial al companiei din Cupertino le-a confirmat că posesorii de Apple Watch vor fi într-adevăr capabili să schimbe bateria smartwatch-ului. Cu toate acestea, nu se știe cât de costisitor va fi procesul.

La fel ca și în cazul altor smartwatch-uri, bateria este punctul slab al Apple Watch. În timpul lansării, Tim Cook a declarat că aceasta va avea o autonomie de aproximativ 18 ore. Deși nu ar fi impresionantă, aceasta s-ar dovedi suficient de mare pentru majoritatea utilizatorilor. Conform celor de la Telegraph, pornirea senzorilor pentru monitorizarea sănătății ar reduce autonomia la doar 7 ore. Dacă ascultați muzică, aceasta scade la 6 ore și jumătate, iar dacă preluați apeluri, la 3 ore.

Reîncărcarea nu va fi un proces extrem de rapid, mai ales dacă luăm în considerare autonomia scăzută. O oră și jumătate de reîncărcare vă va aduce 80%, iar pentru a ajunge la 100%, trebuie să lăsați smartwatch-ul la încărcat nu mai puțin de două ore și jumătate.

Apple Watch atinge o autonomie de două zile dacă îl folosiți doar ca ceas, dar în acel caz sunt greu de justificat cei 350 de dolari cheltuiți. Puteți afla mai multe despre noul smartwatch Apple pe Playtech aici.

apple watch ipx7

Citește și: