Aceasta este prima reclamă la Apple Watch [VIDEO]

Ceasul Apple Watch a fost lansat luni seară și va costa între 349 dolari şi 17.000 dolari. Apple a lansat un prim clip publicitar pentru el, cu toate că va ajunge la încheieturile utilizatorilor abia în data de 24 aprilie. 

Apple Watch îşi face apariţia pe piaţă cu o reclamă uşor de recunoscut care nu a costat mai puţin de 17.000 dolari. Producătorii Apple Watch au păstrat stilul caracteristic şi speră ca vor revoluţiona piaţa. Şi nu este de mirare, încă de la apariţia iPhone din 2007, capitalul Apple a crescut constant.

Formula reclamei este simplă: Dispozitivul bazat pe un fundal alb, se învârte în aer pentru a evidenţia designul fizic, zappingul prin aplicaţii dovedeşte funcţionalitatea, toate acestea pe un tempo energic, modern, fantezist, pe melodia Holychild-  „Running Behind”.

Spotul are structura unei reclame la bijuterii, detaliile sunt vizibile, iar potenţialul cumpărător este determinat să achiziţioneze modelul. Ceasul este disponibil atât pentru doamne cât şi pentru domni, prezent în magazine în două variante, cu dimensiunea cadranului de 38mm, respectiv 42mm.

Cea mai ieftină variantă, de 349  dolari, are curea din plastic şi capac din aliaj din aluminiu, pentru variantele care au carcasă din oţel inoxidabil preţurile variză între 549 dolari si 1.099 dolari. Fireşte, există şi o variantă extravagantă a produsului de 17.000 dolari din aur masiv.

În urma lansării oficiale, toate variantele vor putea fi precomandate din 10 aprilie, iar livrările vor începe de 24 aprilie.

Ceasul-minune accesibilizează plătile online prin Apple Pay, cheamă taxiul prin aplicaţia Uber, iar, la aeroport, poate afişa cartea electronică de îmbarcare. Mai mult de atât, recunoşte melodii şi poate fi accesat prin comenzi vocale.

Ceasul poate fi conectat la modelele iPhone 5, 5C, 5S, 6 si 6 Plus. Tot cu ajutorul telefonului se pot instala şi aplicaţii pe ceas. Cu o autonomie de 18 ore, Apple Watch va putea fi conectat la telefon atât prin Bluetooth, cât şi prin Wi-fi.

Articol redactat de Diana Bone

PLAYTECH
16:05 10.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video