Ediţia specială Iron Man de iPhone 6 este mai ieftină decât aţi crede [VIDEO]

După ce am discutat câteva săptămâni de o ediţie specială de Galaxy S6 Edge Iron Man, a venit rândul popularul iPhone 6 beneficieze de un tratament similar.

A trecut aproape un an de când cei de la Samsung s-au mândrit cu parteneriatul de lungă durată încheiat cu Marvel. Ca urmare a acelei înţelegeri, în noul film sunt utilizate în mod exclusiv terminale ale gigantului sud coreean. În acelaşi timp, la scurt timp după ce Age of Ultron a depăşit multiple recorduri de vânzări, asiaticii au făcut publică dominată de culorile personajului central din noul lung metraj, Iron Man. Din păcate, la prima vedere, se pare că acea variantă nu va putea fi achiziţionată decât în Coreea de Sud şi alte câteva ţări din Asia.

Deşi nu vorbim tot de un produs oficial realizat împreună cu Marvel, utilizatorii de iPhone 6 se pare că au de asemenea posibilitatea de a-şi manifesta entuziasmul pentru Iron Man prin intermediul unor accesorii. Dispozitivul ilustrat în imaginea de mai sus a fost tunat folosind noua serie de folii rezistente de la Slickwraps.

Acestea poartă numele sugestiv Hero Series şi, pe lângă faptul că se montează foarte uşor pe fiecare colţ al aparatului, sunt disponibile atât pentru iPhone 6, cât şi pentru iPhone 6 Plus. În plus, prin natura materialului folosit şi a atenţiei la detalii a producătorului, nu contează ce culoare are smartphone-ul vostru de dedesubt, rezultatul final va fi identic.

Pachetul ilustrat mai sus este format din folia de iPhone 6 şi dock-ul Lightning asortat. Împreună costă 29 de dolari şi pot fi livrate în România cu doar 4 dolari de pe website-ul producătorului.

Alexandru Puiu
02:16 29.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video