Apple Music îți aduce 10 zile de concerte pe care le poți urmări live pe Internet

Apple Music îți aduce 10 zile de concerte pe care le poți urmări live pe Internet

În luna septembrie veţi putea viziona o serie impresionantă de concerte gratuite oferite de Apple. Totul într-o campanie imensă de marketing pentru Apple Music.

Ca în fiecare an în luna septembrie, cei de la Apple organizează la Londra un festival de muzică live cu cele mai atrăgătoare formaţii ale momentului. Anul acesta există însă câteva diferenţe faţă de până acum.

iTunes Festival a fost redenumit în 2015 în Apple Music Festival. În loc să se desfăşoare pe tot parcursul lunii septembrie, va avea loc doar pe parcursul a 10 zile, între 19 şi 28 septembrie. Doar locaţia a rămas aceeaşi, London Roundhouse. Pentru prima oară, întrega serie de evenimente va putea fi urmărită live prin intermediul Apple Music sau va putea fi ascultată pe postul de radio Beats 1. Prin intermediul serviciului Apple Music Connect veţi putea vedea profile complete ale artiştilor ce urmează să cânte.

Până la această oră nu avem o listă completă cu artiştii ce urmează să cânte la eveniment, dar au fost făcute publice câteva nume menite să vă trezească interesul. Este vorba de de One Direction care va avea un concert pe 22 septembrie, Disclosure care vă cânta pe 25 septembrie, Pharell Williams pe 26 septembrie şi Florence and the Machine pe 28 septembrie. Acestei liste i se vor adăuga numeroase alte nume mai mult sau mai puţin populare având în vedere că în fiecare seară veţi avea parte de două concerte. Momentan însă, cei de la Apple au fost rezervaţi în a le detalia.

Biletele nu vor putea fi cumpărate, dar vor putea fi câştigate prin intermediul unor promoţii pe Apple Music sau evenimente organizate de diverşi parteneri. Partea bună este însă că nu trebuie să mergeţi la faţa locului pentru a-l asculta pe Pharell, este suficient să aveţi un iDevice, un PC cu iTunes sau un Apple TV pentru a urmări aceleaşi concerte din confortul căminului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: