iTunes Festival – 30 de zile de concerte gratuite

iTunes Festival - 30 de zile de concerte gratuite

Se fac deja sapte ani de cand, in luna septembrie, cei de la Apple organizeaza o serie impresionanta de concerte cu numele de iTunes Festival.

iTunes Festival

Prin intermediul unei , de pe iPhone, iPad, iPod Touch si Apple TV, in aceasta perioada puteti vedea concerte live la calitate HD cu o gama foarte variata de artisti in fiecare zi a lunii septembrie. Daca nu sunteti posesor de iDevice-uri, aceeasi experienta o puteti retrai prin intermediul aplicatiei , pe care o puteti descarca gratuit de pe www.iTunes.com.

Concertele iTunes Festival se vor desfasura la Roundhouse Theater in Londra de pe 1 pana pe 30 septembrie. Printre cei pe care ii puteti vedea gratuit live sau la cerere, pentru o perioada limitata de timp, se numara Lady Gaga, Justin Timberlake, Elton John, The Lumineers, Ellie Goulding, Jack Johnson, Thirty Seconds To Mars, Arctic Monkeys, Naughty Boy, Pixies, Paramore, Kings of Leon, Jimmy Eat World si multi altii. Avand in vedere colectia eclectica de artisti, este imposibil sa nu gasiti ceva pe gustul vostru.

Desi sunt mari sanse ca majoritatea concertelor sa-si gaseasca loc pe YouTube, cum s-a intamplat si cu cele din anii trecuti, cel mai interesant este sa le urmariti in direct. Va va cuprinde un sentiment unic sa stiti ca, impreuna cu milioane de alti oameni din fiecare colt al pamantului, urmariti acelasi lucru. Nici nu e nevoie de mari lucruri: o conexiune buna la internet, pentru un calculator sau chiar mai multe, cu routere ieftine, niste boxe bune si, desigur, prietenii.

Citește și: