Chinezii ar face orice pentru un iPhone 6S

Chinezii ar face orice pentru un iPhone 6S
10:35 18.09.2015

Încercând să atragă atenţia asupra evenimentului de acum câteva zile, mai multe bănci de spermă din China folosesc iPhone 6S ca motivaţie pentru donaţii.

În urmă cu aproximativ o săptămână atrăgeam atenţia asupra unor tineri chinezi care au încercat să-şi vândă câte un rinichi în speranţa de a-şi cumpăra un iPhone 6S. Trecând peste aspectul periculos şi ilegal al problemei, finalitatea respectivului eveniment nu a fost una dezastruoasă. Chiar şi în aceste condiţii însă, cineva s-a gândit că respectivul episod poate fi folosit într-o campanie de marketing menită să încurajeze donatul de spermă în China.

,,Nu trebuie să renunţi la un rinichi pentru a strânge bani ca să-ţi cumperi un iPhone 6S, având în vedere că poţi aduna suficienţi bani doar donând spermă.” Ideea poate părea un pic ciudată şi din multe puncte de vedere chiar este, dar acest gen de activităţi, în China, se pare că se remunerează foarte bine. Cei de la South China Morning Post au scris recent într-un material editorial că, deşi amatorii nu vor primi iPhone-uri în schimbul prestării de servicii, vor pleca de la faţa locului cu până la 800 de dolari, mai mult decât suficient pentru achiziţia unui iPhone 6S nesubvenționat. Respectiva valoare variază în funcţie de vârsta şi studiile persoanei care donează, de preferat fiind tinerii până în 30 de ani.

Sunt curios dacă există o limită pentru numărul de donaţii pe care le poate face o persoană şi dacă este obligatoriu ca respectivul individ să fie de origine asiatică. În orice caz, statistic, donatul de spermă s-ar putea să reprezinte cea mai plăcută cale prin care puteţi strânge bani pentru iPhone sau orice alt gadget pe care în alte circumstanţe poate ni vi l-aţi pemite. În plus, orice gest este mai sănătos, fizic şi mental, decât vânzare de organe interne.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI