Acestea sunt telefoanele Lumia pe care Microsoft va lansa Windows 10

Acestea sunt telefoanele Lumia pe care Microsoft va lansa Windows 10

Cu numele de cod Lumia Cityman şi Lumia Talkman, acestea ar putea fi următoarele , primele preinstalate cu Windows 10.

Deşi cei de la Microsoft nu s-au grăbit să lanseze noi vârfuri de gamă după finalizarea achiziţiei unei divizii Nokia, se pare că nu mai pot neglija prea mult acest segment de piaţă. În definitiv, există foarte mulţi amatori de dispozitive high-end, iar aceştia nu prea au ce să aleagă dacă îşi doresc un .

Cu numele de cod Lumia Cityman şi Lumia Talkman, acestea ar putea fi telefoanele cu specificiaţii de top pe care Microsoft urmează să le lanseze până la finele acestui an. Lumia Cityman va fi un phablet cu diagonala de 5,7 inci construit în jurul unui panou Quad HD cu o rezoluţie nativă de 1.440 x 2.560 pixeli. Partea de procesare va fi asigurată de o combinaţie dintre un Qualcomm Snapdragon 810, 3GB RAM şi o memorie internă de 32GB. Spaţiul de stocare va putea fi extins prin intermediul unor carduri microSD, iar bateria integrată va fi de 3.300mAh. Abilităţile de captură vor consta în două cameră de 20, respectiv 5 megapixeli.

Lumia Talkman este un al doilea dispozitiv care ar putea ajunge în mâinile publicului larg până la finele acestei veri preinstalat cu Windows 10 pentru telefoane. Un pic mai micuţ decât Cityman, Talkman ar urma să aibă un display Quad HD de 5,2 inci cu o rezoluţie de 1.440 x 2.560 pixeli. Performanţa sa va fi asigurată de un Snapdragon 808 de la Qualcomm, 3GB RAM şi o baterie de 3.000 mAh. Cele două camere foto/video, de 20 megapixeli pe spate şi 5 megapixeli pe partea din faţă sunt identice.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: