Noi poze care ne prezintă design-ul viitorului phablet Microsoft Lumia 1330

Noi poze care ne prezintă design-ul viitorului phablet Microsoft Lumia 1330

Microsoft Lumia 1330 va fi primul phablet lansat de compania din Redmond după achiziția companiei finlandeze Nokia.

Microsoft Lumia

Anul 2015 nu putea să înceapă mai interesant. Chiar din prima zi am avut parte de poze cu primul phablet Microsoft Lumia. De când au achiziționat compania finlandeză, cei de la Microsoft nu au lansat decât dispozitive entry-level, iar mulți s-au declarat nerăbdători să vadă primul flagship. Acesta, însă, și-ar putea face apariția tocmai în toamnă. Până atunci, avem parte de niște poze foarte interesante cu viitorul Microsoft Lumia 1330.

După cum notează și NeoWin, în poze apare capacul de pe spatele smartphone-ului comparat cu modelul Microsoft Lumia 535. Lumia 1330 va apărea cel mai probabil în prima jumătate a anului acesta și, la fel ca 535, va fi un model accesibil din punct de vedere financiar.

collage Microsoft Lumia

Lumia 1330 va întruchipa un downgrade la capitolul diagonală, în comparație cu fratele mai mare. Va avea un display HD de 5,7 inci cu o rezoluție nativă  de 1280 x 720 pixeli, față de cei 6 inci de la Lumia 1320. Deși nu știm momentan nimic de procesor, cantitatea de memorie RAM se pare că se va rezuma la 1GB. Chiar dacă în benchmark figurează valoare de 0,38GB, aceea este probabil memoria RAM disponibilă în timpul realizării testului. Cele două camere, principală – pe spatele smartphone-ului şi frontală – pentru selfie-uri, vor avea 14 megapixeli, respectiv 5 megapixeli. Merită menționat că ambele camere vor putea imortaliza conținut video la rezoluție Full HD. Să sperăm că viitorul smartphone se va dovedi a fi unul de succes.

Citește și: