Acest video îți arată cum regizezi pozele reușite de pe Facebook și Instagram

Acest video îți arată cum regizezi pozele reușite de pe Facebook și Instagram
12:14 15.12.2015

Cu toții avem acei prieteni de pe Facebook sau Instagram care ne umplu News Feedul cu fotografii perfecte, desprinse parcă dintr-o viață idilică, pe care noi nu o avem.

Totuși, dacă am depășit stadiul naivității, știm deja că prea puține lucruri pe care le vedem în social media sunt adevărate. Toți încercăm să părem o versiune mai bună a noastră, așa că nu te întrista dacă vezi că cineva pare foarte fericit în pozele de pe Facebook sau Instagram: mai mult ca sigur nu e chiar așa. Video-ul de mai sus, realizat de Hồ Anh Đức din Vietnam, ilustrează întocmai acest lucru. Într-un mod amuzant, desigur.

Hồ Anh Đức reface cele mai des întâlnite poze și arată așa-zisul proces din spatele lor. „Vreau să arăt că ceea ce e în spatele pozelor de pe rețelele sociale nu e chiar ceea ce credem noi că e”, a explicat el. Așadar, oamenii care se simt #blessed s-ar putea să nu fie atât de norocoși pe cât ar vrea să dea impresia că sunt. Pentru alte exemple de poze false de Instagram, aruncă o privire aici și aici.

loading...