Fii un fan adevărat cu Lightsaber la poza de profil pe Facebook

Fii un fan adevărat cu Lightsaber la poza de profil pe Facebook

Lightsaber reprezintă unul dintre cele mai importante simboluri din universul Star Wars, iar acum o puteți avea la poza de profil de pe Facebook.

Dacă ați simțit pentru un moment că nu sunteți asaltați suficient de Star Wars oriunde vă duceți, la cumpărături, la film sau pe orice site de știri, Facebook intră și ea în febra mondială.

Săptămâna aceasta va avea loc avanpremiera mondială Star Wars The Force Awakens, iar fanii universului creat de George Lucas în urmă cu aproape 40 de ani ar de nerăbdare să vadă modul în care J.J. Abrams a continuat povestea primelor șase filme. Există câteva detalii din noul film ajunse deja online, pe care le puteți citi în Star Wars: Trezirea Forței – Ce trebuie să știi înaintea premierei din…, dar cele mai multe particularități ale intrigii din noul film sunt învăluite în mister.

 În cazul în care ați simțit că pe rețelele sociale nu există deja suficient de multe moduri prin care să vă manifestați fascinația și entuziasmul pentru Star Wars, cei de la Facebook au mai adăugat un nou mod. Prin intermediul unei noi postări pe pagina de Facebook a Star Wars s-a inițiat un sistem prin care puteți atașa un Lightsaber imaginii voastre de profil într-o manieră similară cu cea de mai jos. ,,Treziți forța din interior adăugând Lightsaber-ul lui Finn imaginii voastre de profil.” Partea și mai bună a acestui anunț este că nu vă obligă nimeni să fiți fani ai grupării Jedi din The Force Awakens. Entuziasmul vostru pentru membrii Dark Side poate fi transpus online atașând imaginii voastre de profil un Lightsaber de culoare roșie.
Modul în care a fost implementat acest program este foarte similar cu celelalte fotografii temporare de profil facilitate de Facebook pe care le-ați putut avea, de exemplu, în timpul dezastrului de la Paris.
Pentru a adăuga un Lightsaber imaginii voastre de profil de pe Facebook folosiți acest link de Facebook.

o-star-wars-posters-facebook

Citește și: