Aceste poze îți arată cât de mult minți pe Instagram

Nu trebuie să te simți prost pentru că minți pe Instagram, toată lumea o face. Desigur, nota distinctivă e dată de cât de mult o faci și cât de tare îți cosmetizezi viața.

E simplu să pari activ, profund și interesant în social media. Chompoo Baritone, fotograf din Bangkok, Thailanda, a găsit o modalitate amuzantă de a ne arăta cât de ușor e să manipulezi realitatea și să transformi ceva absolut banal într-o fotografie interesantă. A publicat câteva fotografii simpatice pe Instagram, de care Barbie cea hipsteriță ar fi mândră, apoi a arătat și versiunea lor întreagă.

Un spațiu de lucru creativ se dovedește a fi doar o parte dintr-o cameră dezordonată, iar o fotografie pe o plajă exotică aparent pustie, e, de fapt, doar o parte dintr-o plajă banală, cu oameni și gunoaie. Baritone nu e singura persoană care a ironizat tendința de Instagramificare a oamenilor, născută tocmai din dorința de a părea mai interesanți decât sunt de fapt. Totuși, a făcut-o într-un mod amuzant, care nu are cum să nu te facă să zâmbești și, poate, să te simți puțin vinovat.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: