18 sept. 2015 | 11:58

Aceste poze îți arată cât de mult minți pe Instagram

ENTERTAINMENT
Aceste poze îți arată cât de mult minți pe Instagram

Nu trebuie să te simți prost pentru că minți pe Instagram, toată lumea o face. Desigur, nota distinctivă e dată de cât de mult o faci și cât de tare îți cosmetizezi viața.

E simplu să pari activ, profund și interesant în social media. Chompoo Baritone, fotograf din Bangkok, Thailanda, a găsit o modalitate amuzantă de a ne arăta cât de ușor e să manipulezi realitatea și să transformi ceva absolut banal într-o fotografie interesantă. A publicat câteva fotografii simpatice pe Instagram, de care Barbie cea hipsteriță ar fi mândră, apoi a arătat și versiunea lor întreagă.

Un spațiu de lucru creativ se dovedește a fi doar o parte dintr-o cameră dezordonată, iar o fotografie pe o plajă exotică aparent pustie, e, de fapt, doar o parte dintr-o plajă banală, cu oameni și gunoaie. Baritone nu e singura persoană care a ironizat tendința de Instagramificare a oamenilor, născută tocmai din dorința de a părea mai interesanți decât sunt de fapt. Totuși, a făcut-o într-un mod amuzant, care nu are cum să nu te facă să zâmbești și, poate, să te simți puțin vinovat.