Acest scurt documentar 4K filmat cu iPhone 6S Plus îți arată cât de bună e camera [VIDEO]

Acest scurt documentar 4K filmat cu iPhone 6S Plus îți arată cât de bună e camera [VIDEO]

Știți deja că iPhone 6S și iPhone 6S Plus au camere mai bune decât modelele anterioare și că sunt capabile să filmeze la rezoluție 4K.

După ce săptămâna trecută am văzut primele mostre 4K filmate cu un iPhone 6S, acum vedem și un prim documentar filmat cu iPhone 6S Plus.

Dacă la primul clip aveam ne-am plâns de lipsa stabilizării optice, acum nu mai este cazul. Diferența între 6S și 6S Plus ține și de cameră, mai exact de faptul că versiunea mai mare a telefonului Apple are o cameră cu stabilizare optică a imaginii, însemnând că nu avem parte de cadre mișcate sau de detalii pierdute în caz de lumină scăzută.

Documentarul urcat pe Youtube se numește ”The Painter of Jalouzi” și este filmat în Haiti. Clipul de puțin peste cinci minute spune povestea unui bărbat numit Duval care, înarmat cu pensule și vopseluri, încearcă să dea un pic de culoare unei comunități măcinate de sărăcie.

iPhone 6S și iPhone 6S Plus au camere de 12MP și integrează tehnologia 3D touch. Au procesoare mai rapide față de cele din generația anterioară de iPhone-uri și integrează 2GB memorie RAM.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI