Cât de ușor se îndoaie iPhone 6S Plus [VIDEO]

Cât de ușor se îndoaie iPhone 6S Plus [VIDEO]
11:39 26.09.2015

Anul trecut, Apple a avut parte de un scandal de toată frumusețea după ce, pe niște forumuri. au început să apară dovezi că iPhone 6 Plus se îndoaie în buzunar.

Zvonurile au primit ceva mai multă veridicitate în momentul în care un vlogger de pe Youtube a făcut un test de îndoire cu iPhone 6 Plus și a arătat că dispozitivul este foarte ușor de făcut bucăți.

Pentru a evita un nou scandal ”Bendgate”, cei de la Apple au întărit structura iPhone 6S și iPhone 6S Plus, folosind un aluminiu mai dur. Cât de bine se descurcă noua carcasă? Aflăm din primul test de îndoire cu iPhone 6S Plus.

Acesta a fost publicat pe canalul de Youtube FoneFox.

Din el vedem că iPhone 6S Plus poate rezista mult mai bine încercărilor de a-l îndoi cu mâinile goale. Asta înseamnă că iPhone 6S Plus nu se va îndoi nici în buzunarele posesorilor.

Pentru că abordarea nu este una științifică, nu știm exact ce presiune trebuie exercitată pentru a distruge un iPhone 6S Plus, dar suntem siguri că vom afla în curând.

iPhone 6S și iPhone 6S Plus au camere de 12MP și integrează tehnologia 3D touch. Au procesoare mai rapide față de cele din generația anterioară de iPhone-uri și integrează 2GB memorie RAM.

loading...