Acer Chromebase e primul all-in-one cu toushcreen și Chrome OS

Acer Chromebase e primul all-in-one cu toushcreen și Chrome OS

Deşi am mai văzut un all-in-one cu , Acer Chromebase este primul sistem construit în jurul unui panou sensibil la atingere.

Cei de la Google fac eforturi semnificative de a-şi promova prin intermediul unor parteneriate cu producători OEM importanţi. Rezultatul unei astfel de colaborări este şi noul all-in-one Acer Chromebase.

Ilustrat în imaginea de mai sus, noul Chromebase este construit în jurul unui display cu diagonala 21,5 inci şi o rezoluţie nativă Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Tipul panoului folosit este IPS sensibil la atingere, capabil să diferenţieze până la 10 degete simultan, cu unghiuri de vizibilitate specificate de 178 de grade pe verticală şi orizontală. Partea de procesare este o combinaţie dintre un NVIDIA Tegra K1, unul dintre cele mai sprintene SoC-uri pe arhitectură ARM de la NVIDIA. Conectivitatea include Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 a/b/g/n, USB 2.0, USB 3.0. Nu lipsesc din ecuaţie difuzoare stereo de 3W şi o cameră HD.

La ora actuală nu a fost făcut publică o dată de lansare exactă pentru Acer Chromebase sau un preţ de vânzare orientativ. Cu toate acestea, nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni până veţi putea pune mâna pe unul.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: