Aceasta este prima imagine oficială cu OnePlus Two

Aceasta este prima imagine oficială cu OnePlus Two

Chinezii de la OnePlus sunt speciali din toate punctele de vedere: de la telefoanele pe care le fac, până la modul în care aleg să le vândă. S-ar părea că și modul în care prezintă noile smartphone-uri trebuie să fie special.

OnePlus One a făcut mare vâlvă anul trecut, fiind un telefon cu preț decent și performanțe de vârf de gamă. ”Flagship killer”-ul, cum a fost denumit, nu a ajuns, însă, în buzunarele multor utilizatori deoarece compania a vândut telefonul printr-un sistem de invitații care a frustrat multă lume, dar care a generat foarte mult ”buzz”.

De câteva luni tot auzim zvonuri despre OnePlus Two, viitorul flagship al companiei, iar astăzi vedem și prima imagine cu el.

Chinezii au decis să nu facă mare tam-tam pentru a arăta pentru prima dată noul smartphone, ci au publicat imaginea de mai jos direct pe pagina lor de Facebook.

Poza promovează un concurs de fotografie cu telefonul al cărui premiu este o vizită în Hong Kong și ocazia de a vedea OnePlus Two înaintea tuturor.

Putem vedea, astfel, cam cum ar urma să arate telefonul, cu toate că este o unitate de test. Primul lucru pe care îl putem observa este marginea foarte subțire care înconjoară ecranul, dar și colțurile drepte care ne duc cu gândul la o ușoară schimbare în ceea ce privește filosofia de design.

Se așteaptă ca OnePlus Two să vină cu un procesor Snapdragon 810, un display de 5.5 inch și o baterie generoasă. Există chiar zvonuri care vorbesc despre un posibil model de buget, care ar urma să fie lansat spre finalul anului.

oneplus-2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: