A apărut reţeaua socială pentru jocuri gratuite cu adevărat

A apărut reţeaua socială pentru jocuri gratuite cu adevărat

Dacă aţi dezvoltat o obsesie pentru jocuri gratuite, dar v-aţi săturat de Facebook, există Gamee.

Internetul este plin de jocuri gratuite la prima vedere. Foarte mulţi internauţi sunt dependenţi de Facebook aproape exclusiv din pricina iluziei de jocuri pe care le pot juca fără să investească vreun ban. Nu durează mult însă până când trebuie să vă hăituţi prietenii pentru o viaţă suplimentară în Candy Crush sau să investiţi bani reali în bătrânul Farmville. Pentru că acest model de afaceri a devenit regula, mai degrabă decât excepţia, cineva a căutat o alternativă.

Astfel, a fost creată o nouă reţea socială pentru jucătorii ocazionali care nu sunt pasionaţi de shootere sau RPG-uri, ci de jocuri gratuite atractive prin simplitate. Intitulat Gamme, noua reţea include deja un amalgam de jocuri şi nici unul dintre ele nu vine la pachet cu opţiuni de achiziţii in-app menite să vă tenteze. Această creaţie a ieşit din mâinile unor dezvoltatori cehi care s-au gândit că pot obţine bani şi altfel, nu doar şantajându-şi utilizatorii. Campania de lansare a fost însoţită de clipul de mai jos cu hashtagul un pic ironic #WeQuitFakeFree.

Experienţa de gaming oferită de Gamee este disponibilă atât online cât şi prin intermediul aplicaţiilor omonime de iOS şi Android pe care le puteţi descărca gratuit. Prin intermediul lor, vă puteţi juca, puteţi obţine recorduri şi vă puteţi mândri cu ele.

Proiectul a costat 600.000 de dolari şi majoritatea banilor au provenit de la Jan Razeb, aceeaşi persoană care a fondat în urmă cu ceva timp Socialbakers. Compania localizată în Praga se mândreşte cu faptul că majoritatea jocurilor de pe Gamee sunt create în HTML 5 şi funcţionează perfect pe aproape orice platformă.