Xbook Duo combină combină un Xbox 360 şi un Xbox One într-un pachet [VIDEO]

Amatorii de gaming pe Xbox 360 şi vor fi exaltaţi să afle că există un gadget similar cu un notebook care le combină pe amândouă, Xbook Duo.

xbook-duo-1560x690_c

Deşi nu este prima oară când vedem o consolă integrată într-un pachet cât de cât portabil, creaţia de mai sus cu numele de Xbook Duo este prima care reuşeşte să ascundă într-un singur pachet un Xbox 360 şi un Xbox One. Nu de alta, dar Xbox One nu suportă compatibilitatea înapoi cu jocurile de Xbox 360 şi s-ar putea să aveţi câteva favorite în acel portofoliu de jocuri de care nu vă puteţi despărţi.

Realizatorul acestui proiect complicat poartă numele de Ed Zarick şi, cu toate că în trecut şi-a folosit talentul ingineresc şi pentru realizarea sau Xbook One, iar respectivele aparate sunt disponibile pentru achiziţie, acesta din urmă nu are acelaşi statut. Ca urmare, va trebui să vă mulţumiţi doar la al privi în funcţiune în  clipul de mai jos.

Zarick a fost motivat că creeze Xbook Duo când s-a dus la un prieten în vizită să se joace Call of Duty şi şi-a dat seama că nu este foarte uşor să schimbi consola pe care o foloseşti, atunci când ai în casă atât un Xbox One, cât şi un Xbox 360. Sistemul creat de el este cât se poate de simplu. Închizi o consolă şi, printr-un buton dedicat, o porneşte pe cealaltă.

Din punctul meu de vedere, ideea pare un genială, deşi mă gândesc că investiţia a fost semnificativă, iar riscul că ceva ar fi putut să meargă prost era pe măsura experimentului.

Alexandru Puiu
08:42 30.10.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video